Gratis Disney+ bij een verblijf, ticket of jaarkaart in Disneyland Paris - Disneyland Parijs - DiscoverTheMagic.nl (2024)

Tot 12 maanden gratis Disney+

Van 21 juni 2022 t./m 30 oktober 2023 ontvang je 1, 3 of 12 maanden gratis Disney+ bij een nieuwe reservering voor arrangementen, tickets of jaarkaarten van Disneyland Paris als je online boekt via DiscoverTheMagic.nl. Deze actie is geldig voor gasten van 18 jaar en ouder uit Nederland en België. Ontdek hoeveel gratis maanden je ontvangt:

  • 12 maanden gratis bij een verblijf (hotel + tickets) in een Disney Hotel in Disneyland Paris of in Villages Nature Paris
  • 3 maanden gratis bij toegangstickets ter waarde van minstens €70
  • 1 maand gratis bij een nieuwe jaarkaart of verlenging

Toegangstickets voor speciale evenementen en tickets die bij de ingang van de Disney parken worden gekocht, komen niet in aanmerking voor deze aanbieding, met uitzondering van tickets met speciale tarieven voor gasten met een beperking die verkrijgbaar zijn bij de ingang van de parken.

Deze aanbieding is beperkt tot één (1) Disney+ abonnement per boeking. De aanbieding is beschikbaar zodra de boeking is bevestigd, ongeacht het aanbetaalde bedrag.

Speciale actie met laagste prijsgarantie

Een arrangement inclusieflaagste prijsgarantieis beschikbaar voor alle aankomsten en bestaat uithotelovernachting(en)in één van de Disney hotels,toegangsticketsmet gegarandeerde toegang tot beide Disney parken voor iedere dag van het verblijf en detoeristenbelastingper persoon, per nacht. Je betaalt tevensgéén reserveringskosten (t.w.v. €29 per boeking).

Als je binnen 7 dagen na de reservering een identiek verblijf vindt tegen een lagere prijs, danbetalen we het verschil terugén je ontvangt tevenseen cadeaubon van €20om te spenderen in de restaurants en boetieks van Disneyland Paris.

Seizoenen in Disneyland Paris

Profiteer van deze speciale vroegboekvoordeel aanbieding en gavoordelig naar Disneyland Parijs. Geniet van een voordelige vakantie tijdens populaire seizoenen, zoalsDisney's Halloween Festival in het najaar of Disney's Betoverende Kerst in de winter met extra entertainment, shows, parades en Disney figuren in unieke outfits.

Prijzen & Boeken met gratis annuleren en betalen in termijnen

Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met laagste prijsgarantie, gratis annuleren en betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken.

Boekingen kunnenkostelooswordengewijzigd of geannuleerdmet volledige terugbetaling tot 7 dagen vóór vertrek. Voor je gemoedsrust: Wijzigt de Nederlandse kleurcode voor het gebied waar Disneyland in ligt naar oranje en vertrek je binnen 7 dagen, dan kun je de boeking eveneens kosteloos wijzigen of annuleren.

Via DiscoverTheMagic.nl betaal je eenvoudig online viaiDeal,PayPalofcreditcardmet optioneel een aanbetaling (15% van het totale boekingsbedrag; alleen geldig voor arrangementen wanneer je minimaal 30 dagen vóór aankomst boekt). Het resterende bedrag kan vervolgens in maximaal 5 termijnen worden betaald.

Contact

Heb je hulp nodig bij je boeking, wil je advies over welke aanbieding voor jou het meest voordelige is of wil je een op maat gemaakte prijsopgave ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via hetcontactformulieren laat je adviseren door de Disney expert.

Voorwaarden

  • Deze aanbieding met extra voordeelis geldig vanaf een 2 dagen / 1 nacht verblijf en geldig voor bepaalde aankomsten in de periode van 21 juni 2022 t/m 31 maart 2025.
  • Minimaal één betalende volwassene per kamer. Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in minimaal één Disney hotel per aankomstdatum.
  • De aanbieding is enkel geldig voor arrangementen (niet voor losse tickets of losse hotelovernachtingen) en geldt uitsluitend voor nieuwe boekingen. Indien de aanbieding op de door jou gekozen aankomstdatum niet beschikbaar is voor het hotel van je keuze, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney hotel.
  • De aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid op het moment van reserveren en geldig voor alle kamer- en blokhuttypes, behalve familiekamers in Disney’s Hotel Santa Fe, Superior familiekamers en Compass Club familiekamers in Disney's Newport Bay Club, Superior familiekamers en Castle Club kamers in het Disneyland Hotel en suites in de Disney hotels. De aanbieding is geldig voor de volgende appartementen in Villages Nature Paris: Country Premium 4-6 personen, Country Premium 2-4 personen en Cocoon VIP 4-6 personen.
  • De toeristenbelasting per volwassene van 18 jaar of ouder en per nacht zal aan het einde van de reservering worden toegepast. Deze zijn berekend op de volgende tarieven: Disney's Davy Crockett Ranch: €0.83, 2-sterren/sleutels hotels: €0.99, 3-sterren/sleutels hotels: €1.65, 4-sterren/sleutels hotels: €2.48, 5-sterren/sleutels hotels: €3.30.
  • Je verblijf is inclusief accommodatie, toeristenbelasting en toegang tot de beide Disney parken voor iedere dag van het verblijf. De aanbieding is niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen.
  • Boekingen kunnenkostelooswordengewijzigd of geannuleerdmet volledige terugbetaling tot 7 dagen vóór vertrek.

Nog meer aanbiedingen

Wil je Disneyland Parijs liever op een ander moment bezoeken? Geen probleem! Naast deze aanbieding zijn er namelijk nog meer voordelen en acties beschikbaar voor andere aankomsten en periodes.

Gratis Disney+ bij een verblijf, ticket of jaarkaart in Disneyland Paris - Disneyland Parijs - DiscoverTheMagic.nl (2024)

FAQs

Gratis Disney+ bij een verblijf, ticket of jaarkaart in Disneyland Paris - Disneyland Parijs - DiscoverTheMagic.nl? ›

Van 21 juni 2022 t/m 30 oktober 2023 ontvang je 1, 3 of 12 maanden gratis Disney+ bij een nieuwe reservering voor arrangementen, tickets of jaarkaarten van Disneyland Paris als je online boekt via DiscoverTheMagic.nl. Deze actie is geldig voor gasten van 18 jaar en ouder uit Nederland en België.

Hoe krijg je gratis Disney+? ›

Tot 12 maanden gratis Disney+

Ontdek hoeveel gratis maanden je ontvangt: 12 maanden gratis bij een verblijf (hotel + tickets) in een Disney Hotel in Disneyland Paris of in Villages Nature Paris. 3 maanden gratis bij toegangstickets ter waarde van minstens €70. 1 maand gratis bij een nieuwe jaarkaart of verlenging.

Hoe werkt jaarpas Disneyland Parijs? ›

Jaarkaart geeft toegang tot beide parken voor 170 dagen per jaar (zie overzicht met blockdagen). E-voucher is dag na aanschaf geldig en wordt digitaal in de Disneyland Paris app getoond. Let op: Niet mogelijk om direct 2 opeenvolgende dagen te reserveren.

Wat kost een overnachting in het Disney Hotel Parijs? ›

De Castle Club kamers kosten 4702,26 euro. Verder heeft het hotel nog enkele exclusieve suites, de Princely Suite gebaseerd op de live-action Belle en het Beest voor 7162,26 euro en de Royal Frozen Suite voor 10342,26 euro. De prijzen zijn enorm hoog, maar je krijgt er een koninklijke ervaring voor terug.

Wat kost een jaarabonnement Disney Parijs? ›

Vanaf 19 juli 2023 introduceert Disneyland Paris nieuwe jaarkaarten in de varianten Bronze, Silver en Gold met prijzen tussen €289 en €699 onder de naam "Disneyland Pass". De verkoop van de oude jaarkaarten Discovery, Magic Plex, Magic Plus en Infinity werd begin dit jaar al gestaakt.

Hoe krijg ik mijn 6 maanden gratis Disney Plus? ›

Als u lid wordt van O2 of upgradet, kunt u Disney+ kiezen als uw inbegrepen Extra wanneer u uw bestelling online, in de winkel of via de telefoon voltooit . Uw Extra is één, drie of zes maanden van ons, of inbegrepen gedurende de levensduur van uw Ultieme Plan, afhankelijk van het tarief dat u heeft gekozen.

Is Disney Plus gratis bij Amazon Prime? ›

Is Disney Plus gratis bij Amazon Prime? Het korte antwoord is nee .

Wat kost een patatje in Disneyland Parijs? ›

De snack kost €4,49 inclusief saus. Daarnaast is er ook frisdrank én bier verkrijgbaar.

Wat kost een cola in Disneyland Parijs? ›

Disneyland Paris onthult menukaarten vernieuwd hotel: 100 euro voor een buffet, 9 euro voor een cola - Looopings.nl.

Wat kost eten in Disneyland Parijs 2024? ›

De kosten van horeca in Disneyland Parijs

Een restaurant met tafelbediening: tussen de €40,- en €60,- per persoon. Een restaurant waar maaltijden af te halen zijn: tussen de €15,- en €20,- per persoon. Een kleine snack (muffin, cakeje, koek, etc.): tussen de €3,- en de €5,- Koffie of frisdrank: tussen de €3,- en de €5, ...

Kan je een Disney hotel boeken zonder tickets? ›

Is het mogelijk een hotelkamer te reserveren zonder een toegangskaart voor het park aan te schaffen? A. Ja, het is mogelijk een kamer te reserveren in een v... V.

Hoe zo goedkoop mogelijk naar Disneyland Parijs? ›

Eén van de goedkoopste en handigste manieren om naar Disneyland te reizen is met de trein. Met de Thalys reis je in 3.33 uur rechtstreeks van Amsterdam naar Marne-la-Vallée Chessy, recht naast de ingang van Disneyland Parijs. Kaartjes zijn al beschikbaar vanaf €35 en kinderen reizen gratis of met korting.

Hoeveel euro kost een ticket naar Disneyland Parijs? ›

Wat is de prijs van het toegangsbewijs voor Disneyland Parijs? In 2024 is het 1-daagse ticket voor volwassenen / 1 Disney® park vanaf €62 en kan oplopen tot €99 in het zeer hoogseizoen. Het kinderticket kost €57 en maximaal €91.

Disney+Disneyland Parishttps://www.disneyplus.disneylandparis.com ›


Disney+

Disneyland Paris
https://www.disneyplus.disneylandparis.com
Disneyland Paris
https://www.disneyplus.disneylandparis.com
When you book a ticket, Hotel+Tickets package or Annual Pass you'll enjoy up to 1 year of Disney+ on us. Find out more now.

Hoe krijg ik een gratis proefperiode van 7 dagen voor Disney Plus? ›

Disney+ biedt geen gratis proefperiode . Waar is Disney+ beschikbaar? Controleer voordat u zich aanmeldt of Disney+ beschikbaar is in uw regio.

Kun je Disney Plus voor 1 maand nemen? ›

De prijs varieert afhankelijk van het Disney+-abonnement* dat je kiest: Maandabonnement: stream duizenden titels van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic voor € 10,99 per maand. Jaarabonnement: kijk het hele jaar Disney+ voor € 109,90 per jaar.

Kan ik Disney Plus krijgen zonder Hulu? ›

In de meeste gevallen moet je je rechtstreeks op DisneyPlus.com aanmelden voor de Disney Bundel of de Disney+, Hulu, Max Bundel . De Disney+, Hulu, Max-bundel is alleen te koop via Disney+, Hulu of Max. Het is momenteel niet beschikbaar voor aankoop via andere externe factureringspartners.

Is Disney de eerste maand gratis? ›

Normaal gesproken betaal je voor Disney+ € 10,99 per maand, maar tot en met 20 september kunnen nieuwe en terugkerende abonnees lid worden voor maar € 1,99. Uiteraard is dit een introductieprijs en alleen de eerste drie maanden geldig, daarna betaal je de gebruikelijke prijs van € 9,99, tenzij je de Disney Plus opzegt.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 5819

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.